Letní pobyt
1. 1. 1970, Daňkovice

Informace

Nevíte, co podniknout o prázdninách? Rádi byste někam vyjeli s partou čupráckých lidí, ale nechce se vám nic organizovat? Nebo se vám snad váš způsob léta zdá poněkud nešťastný? Pak rozhodně čtěte dále, protože pokud přijmete naše pozvání, vaše léto bude možno častovat různými přídavnými jmény, ale slovo nešťastný mezi nimi rozhodně nebude!

Naši milí mládežníci!

Dovolujeme si vás pozvat na další akci, kterou již tradičně organizujeme o velkých prázdninách. Na letní pobyt mládeže poděbradského seniorátu! Jedná se o krásnou, řekli bychom přímo legendární akci, kde se jí, spí, zpívá, jí, mluví, kamarádí, jí, výletuje a hraje všechno možný.

Termín akce letos vyšel na týden od 28.7.- 4.8. a pojedeme do Daňkovic.Cena celého pobytu je pouhých 1600,- peněz českých. Tak neváhejte už ani chvíli a upalujte se přihlásit! Kapacita akce je totiž omezena počtem dvaceti pěti osob.

Krajní termín pro přihlášení je pondělí 24. 7.

A abychom prozradili něco víc z toho, na co se letos můžete těšit.

Téma akce je: Obraceč času, aneb tajemství Hermiony Grangerové odhaleno!

Budeme tedy cestovat časem? Budeme poznávat různé epochy lidského vývoje? Zažijeme spoustu významných historických událostí na vlastní kůži? Zjistíme, jaké to je být středověkým rytířem? Odpověď je ano, ano, ano a zase ano!
A samozřejmě nebude chybět ani biblický program v podání Onřeje Zikmunda, vohou!

 

Tak buďte u toho! Budeme se na vás těšit na přelomu července a srpna v Daňkovicích ;)

 

Zatím se mějte krásně!

Váš SOM Poděbradského seniorátu